Recept: Pikante Kasseler rib
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 plakken verse ananas
4 plakken Kasseler rib van 150 gram elk
1 snuf peper
gedroogde rozemarijn
2 eetlepels olie
1/2 theelepel zout
2 eetlepels chutneysaus(uit fles of pot)
4 plakken Kasseler rib van 150 gram elk
1 snuf peper
gedroogde rozemarijn
2 eetlepels olie
1/2 theelepel zout
2 eetlepels chutneysaus(uit fles of pot)
Bereidingswijze van het recept
Schil de ananas zo dun mogelijk en snij de houterige stukken weg.
Maak de schijven goed droog en bestrijk ze met olie.
Wrijf de Kasseler rib aan beide kanten in met peper en fijngewreven rozemarijn.
Grill de schijven ananas en de Kasseler rib ongeveer 4 minuten aan elkekant.
Zout het vlees,schik het op een schaal,leg de schijven ananas op het vlees en schep wat chutneysaus in het midden van elke plak ananas.