Recept: Bloemkool met mosterdkaassaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
zak aardappels (800 g)
1 bloemkool
2 uien
3 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes gepaneerde filets
1 zakje kaassaus (48 g)
1 eetlepel Franse mosterd
1 theelepel suiker
1 eetlepel verse peterselie (zakje 30 g)
1 bloemkool
2 uien
3 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes gepaneerde filets
1 zakje kaassaus (48 g)
1 eetlepel Franse mosterd
1 theelepel suiker
1 eetlepel verse peterselie (zakje 30 g)
Bereidingswijze van het recept
Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 10-12 min.
gaarkoken.
Afgieten.
Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen.
In ruim kokend water met wat zout in 8-10 min.
gaarkoken.
Afgieten.
Uien pellen en in ringen snijden.
Olie verhitten in koekenpan.
Hierin uienringen 3 min.
bakken.
Gepaneerde filets toevoegen en 2 min.
aan elke kant bakken.
Ondertussen kaassaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking.
Mosterd en suiker toevoegen en 1 min.
meewarmen.
Aardappelen en bloemkool over 4 borden verdelen.
Mosterdkaassaus over bloemkool schenken en garneren met peterselie.
Gepaneerde filets met uienringen ernaast scheppen.