Recept: Gegrilde biefstuk met olijven
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 bakje kookolijven (150 g)
4 eetlepels olijfolie
1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
1 pakje sugo pastasaus pikant (390 g)
1 pak Franse roerbakmix (400 g)
2 theelepels tijm
4 biefstukjes (350 g)
4 eetlepels olijfolie
1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
1 pakje sugo pastasaus pikant (390 g)
1 pak Franse roerbakmix (400 g)
2 theelepels tijm
4 biefstukjes (350 g)
Bereidingswijze van het recept
2 el olijven in stukjes snijden.
Olie in 2 grote koekenpannen verhitten.
Hierin aardappelschijfjes in 10 min.
bruinbakken.
Geregeld omscheppen.
Gesneden olijven toevoegen en 1 min.
meebakken.
Pastasaus met groenten en tijm aan de kook brengen en op laag vuur 5 min.
koken.
Naar smaak zout en peper toevoegen.
Biefstukjes insmeren met wat olie van olijven uit bakje.
Grillpan heet laten worden en hierin biefstukjes om en om, 2-3 min.
aan elke kant, bruin grillen.
Naar smaak met zout en peper bestrooien.
Rest olijven toevoegen en 1 min.
meegrillen.
Gebakken aardappelen, groenten en biefstuk met olijven over 4 borden verdelen.