Recept: Ratatouilleschotel met rundervinken
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 aubergine
1 courgette
1 rode paprika
1 ui
1 schaal krieltjes, vers met kruidenboter & rozemarijn (425 g)
2 schaaltjes rundervinken (2 stuks Biologisch)
1 courgette
1 rode paprika
1 ui
1 schaal krieltjes, vers met kruidenboter & rozemarijn (425 g)
2 schaaltjes rundervinken (2 stuks Biologisch)
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 220 graden C.
Aubergine, courgette en paprika schoonmaken en in stukken snijden.
Ui pellen en in stukken snijden.
Krieltjes en groenten mengen en in grote ovenschaal scheppen.
Rundervinken ertussen leggen.
Kruidenboter (van krieltjes) smelten en over schotel schenken.
Schotel in midden van oven plaatsen en in 30 min.
gaar en bruin bakken, af en toe omscheppen.
Ratatouille met rundervinken over 4 borden verdelen.