Recept: Provencaalse runderreepjes met grillgroente
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten Aantal personen:
4Ingrediënten
1 schaal Provencaalse grillgroente (400 g)
1 courgette
1 1/2 zak krieltjes (zak a 500 g)
2 tenen knoflook
5 eetlepels olijfolie
300 g runderreepjes Provencaals
1 courgette
1 1/2 zak krieltjes (zak a 500 g)
2 tenen knoflook
5 eetlepels olijfolie
300 g runderreepjes Provencaals
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 180 graden C.
Folie van grillgroente verwijderen.
Courgette in plakken snijden en samen met grillgroente in braadslee of ovenschaal doen.
Kruidenolie uit groentepakket over groente verdelen.
Schaal in midden van oven plaatsen en 20 min.
grillen.
Groenten halverwege omscheppen.
Intussen krieltjes wassen, 10 min.
voorkoken, afgieten en laten uitlekken.
Knoflook pellen en in plakjes snijden.
Krieltjes halveren.
3 el olie verhitten en krieltjes en knoflook in 7 min.
goudbruin bakken.
2 el olijfolie verhitten en runderreepjes al omscheppend in 4 min.
gaarbakken.
Grillgroente en knoflookaardappeltjes op smaak brengen met zout en peper en serveren bij runderreepjes.