Recept: Snelle barbecuesalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
150 g haricots verts, schoongemaakt en gehalveerd
zout
4 mooie bladen ijsbergsla
1 blik maiskorrels 300 g, uitgelekt
1 bak Johma barbecue salade 500 g
4 el fijngeknipt bieslook
zout
4 mooie bladen ijsbergsla
1 blik maiskorrels 300 g, uitgelekt
1 bak Johma barbecue salade 500 g
4 el fijngeknipt bieslook
Bereidingswijze van het recept
Kook de haricots verts in water met zout 7 min.
en spoel ze in een vergiet af.
Was de slabladen en dep ze droog.
Schep de afgekoelde boontjes, de mais en 3 el van het bieslook door de barbecue salade.
Verdeel de salade over de slabladen en garneer met de rest van het bieslook.
Lekker bij gegrild vlees en gepofte aardappelen.