Recept: Zalmbeursjes gevuld met grijze garnalen
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 grote sneden gerookte zalm
125 g grijze garnalen
4 lange sprieten bieslook
50 g jonge slablaadjes mix
1 tomaat, vruchtvlees in blokjes gesneden
yoghurtsaus
gepelde tomaat
mespuntje chillipeper
2,5 dl volle yoghurt
2 el gesnipperde verse dille
zeezout
125 g grijze garnalen
4 lange sprieten bieslook
50 g jonge slablaadjes mix
1 tomaat, vruchtvlees in blokjes gesneden
yoghurtsaus
gepelde tomaat
mespuntje chillipeper
2,5 dl volle yoghurt
2 el gesnipperde verse dille
zeezout
Bereidingswijze van het recept
Mix de yoghurt samen met de tomaat en de chilipeper tot een gladde saus, schep er de dille door en breng op smaak met zout.
Leg de plakken zalm op de borden en verdeel er de sla over, bestrooi met garnalen en tomaatblokjes, besprenkel met yoghurtdressing en vouw tot pakketjes, bind af met bieslooksprieten.