Recept: Zalmbeursjes gevuld met grijze garnalen

Meer recepten in de categorie:

Voorgerechten, Koud

Recept informatie

Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 grote sneden gerookte zalm
125 g grijze garnalen
4 lange sprieten bieslook
50 g jonge slablaadjes mix
1 tomaat, vruchtvlees in blokjes gesneden
yoghurtsaus
gepelde tomaat
mespuntje chillipeper
2,5 dl volle yoghurt
2 el gesnipperde verse dille
zeezout

Bereidingswijze van het recept

  1. Mix de yoghurt samen met de tomaat en de chilipeper tot een gladde saus, schep er de dille door en breng op smaak met zout.

  2. Leg de plakken zalm op de borden en verdeel er de sla over, bestrooi met garnalen en tomaatblokjes, besprenkel met yoghurtdressing en vouw tot pakketjes, bind af met bieslooksprieten.