Recept: Champignon-kaassoep
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
pakje champignonsoep
1/2 bakje champignons (flinterdun gesneden)
150 gr. kipfilet (in dunne reepjes gesneden)
bakje roomkaas met knoflook en kruiden (150 gr.)
beetje peterselie
1/2 bakje champignons (flinterdun gesneden)
150 gr. kipfilet (in dunne reepjes gesneden)
bakje roomkaas met knoflook en kruiden (150 gr.)
beetje peterselie
Bereidingswijze van het recept
Maak champignonsoep zoals aangegeven op de verpakking.
Zodra de soep kookt de kipfilet en champignons erdoor doen.
5 minuutjes laten koken op laag vuurtje en dan 3/4 van het bakje roomkaas erdoor roeren.
blijven roeren tot de kaas helemaal in de soep is gesmolten.
Serveren in bord dan nog theelepeltje roomkaas midden in het bord op de soep leggen.
Bestrooien met beetje peterselie.
Om de soep een feestelijker tintje te geven (bijvoorbeeld bij een dinertje) dan paar lepels cognac toevoegen voordat de kaas wordt toegevoegd.