Recept: Gegrilde lende biefstuk
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten / Marinade 5 uurAantal personen:
4Ingrediënten
4 lendebiefstukken van 200 gram elk
olie
2 afgestreken theelepels grof gemalen zwarte peper
per biefstuk:
flinke snuf zout
olie
2 afgestreken theelepels grof gemalen zwarte peper
per biefstuk:
flinke snuf zout
Bereidingswijze van het recept
Voorbereiding:Roer de gemalen peper door voldoende olie en giet dit over het vlees.
Laat het vlees zo 5 uur in de koelkast toegedekt marineren.
Het vlees af en toe keren.
Verder:Haal het vlees uit de olie,laat het uit druipen en grill het op de barbecue 3-6 minute(naar smaak)aan beide kanten.
Het vlees na afloop zouten.
Serveer een saus naar keuze,pommes frites of stokbrood en groene salade.