Recept: verrassingslunch

Recept informatie

Bereidingstijd:
10 minuten
Aantal personen:
1

Ingrediënten

1/3 doosje champignons
handjevol rucola
1 tomaat
1 el. olijfolie
1 el. balsamicoazijn
1 tl. sesamolie
braadboter
1 el. creme fraiche
boterham

Bereidingswijze van het recept

  1. Snijd de champignons in 4 partjes en bak ze in de braadboter mooi bruin.

  2. Schep ze uit de boter en bewaar ze even in een schaaltje.

  3. Bak in het vocht in de pan de aan stukken gesneden tomaat.

  4. Intussen de rucola wassen en mengen met de olijfolie, sesamolie en balsamicoazijn.

  5. De salade op een bordje leggen en de gebakken tomaat erop doen.

  6. De champignons eroverheen schikken.

  7. Het bakvocht vermengen met de dressing die in het schaaltje is achter gebleven nadat de rucola is gebruikt en de creme fraiche en dit samen even luchtig roeren.

  8. Dit over het gerechtje heen uitgieten.

  9. Een boterham erbij roosteren.