Recept: Laagjespudding
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pakje vanillepudding
7,5 dl melk
5 eetlepels suiker
150 g chocoladevlokken
7,5 dl melk
5 eetlepels suiker
150 g chocoladevlokken
Bereidingswijze van het recept
Doe de melk in een kookpan maar hou een kopje melk apart.
Breng de melk met de suiker aan de kook.
Los de vanillepudding op in het kopje melk.
Haal de melk van het vuur en roer er de opgeloste pudding door.
Giet de helft van de pudding in een aparte schaal en bedek met plasticfolie zodat er geen vel op komt.
Roer 100g chocoladeschilfers door de andere helft.
Bedek de chocoladepudding ook met plasticfolie.
Laat de pudding wat afkoelen en giet dan afwisselend chocolade- en vanillepudding in hoge glazen.
Werk af met chocoladeschilfers.