Recept: Kruidenpasta met vispakketjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minAantal personen:
4Ingrediënten
400 g penne(pasta)
600 g Hollandse snijbonen(diepvries, zak a 300 g)
400 g pangasiusfilet
3 eetlepels olijfolie
1/2fles pastasaus sugo casa al erbe(a 690 g)
1 zakje verse basilicum(15 g)
1 zakje verse peterselie(30 g)
600 g Hollandse snijbonen(diepvries, zak a 300 g)
400 g pangasiusfilet
3 eetlepels olijfolie
1/2fles pastasaus sugo casa al erbe(a 690 g)
1 zakje verse basilicum(15 g)
1 zakje verse peterselie(30 g)
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 220°C.
Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking.
Laatste 5 min.
snijbonen meekoken.
Vis in 4 gelijke stukken verdelen.
4 grote vellen aluminiumfolie met wat olie bedruppelen en vis en saus erover verdelen.
Folie dichtvouwen.
Vispakketjes ca.
10 min.
in hete oven garen.
Basilicum en peterselie fijnsnijden.
Pasta met boontjes mengen met rest olie en helft van kruiden.
Naar smaak zout en peper toevoegen.
Vispakketjes op 4 grote borden leggen,half openen en bestrooien met rest kruiden.
Pasta ernaast scheppen.