Recept: browniesterren
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
170 g pure chocolade
250 g boter
6 eieren
300 g suiker
1 tl vanille aroma
zout,
220 g bloem
200 g gemalen hazelnoten
3 el poedersuiker
250 g boter
6 eieren
300 g suiker
1 tl vanille aroma
zout,
220 g bloem
200 g gemalen hazelnoten
3 el poedersuiker
Bereidingswijze van het recept
Chocolade fijn hakken en met de boter in een pannetje bij matige hitte laten smelten.
Eieren, 250 g suiker, vanille aroma en een snufje zout met de mixer in 8 tot 10 minuten tot een dikke creme kloppen.
Eerst de chocolade en dan de bloem en de hazelnoten met de creme vermengen.
Bakplaat (32 x 39) met bakpapier bekleden.
Het deeg op de bakplaat scheppen en gelijkmatig verdelen.
In de voorverwarmde oven bij 190 graden 15 tot 18 minuten bakken.
Browniedeeg op de bakplaat lauwwarm laten afkoelen en dan keren op een nieuw vel bakpapier.
Sterren in verschillende maten uit de nog warme deeg steken en met poedersuiker bestuiven.