Recept: Blini's met gerookte zalm, en gerookte paling
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
100 gram gerookte palingfilet
100 gram gerookte zalmfilet
6 radijsjes
200 gram poffertjes mix
1 ei
50 gram boter
1 bakje tuinkers
1/8 liter zure room
100 gram gerookte zalmfilet
6 radijsjes
200 gram poffertjes mix
1 ei
50 gram boter
1 bakje tuinkers
1/8 liter zure room
Bereidingswijze van het recept
Snijd de palingfilet in stukjes.
Snijd elk radijsje in 4 partjes.
Meng 2 deciliter water met de poffertjesmix en het ei.
Verhit een klontje boter in een koekenpan, schep het beslag met een kleine pollepel in 4 porties op ruime afstand van elkaar in de pan en bak de blini's aan beide kanten goudbruin.
Houd de blini's afgedekt onder folie warm en bak ondertussen nog 8 blinis.
Leg op elke blini een plukje tuinkers en een theelepel zure room.
Beleg 6 blinis met gerookte zalm en de andere met de palingfilet.
Garneer elke blini met 2 partjes radijs.