Recept: Stampotje Chinese kool met spekjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
3Ingrediënten
1 Chinese kool
1 zakje Maggi Puree voor stampot
1 ui
1 winterwortel
1 ons spekreepjes
1 eetl. kerriepoeder
olie
1 zakje Maggi Puree voor stampot
1 ui
1 winterwortel
1 ons spekreepjes
1 eetl. kerriepoeder
olie
Bereidingswijze van het recept
Snij de kool in reepjes.
Rasp de winterwortel grof.
Snipper de ui.
Verhit de olie in de wok en fruit de ui goudbruin.
Voeg de spekreepjes toe en bak deze 5 minuten mee.
Roerbak winterwortel even met de ui en spekjes mee.
Schep de kool erdoor, roerbak tot deze zacht begint te worden.
Voeg de kerriepoeder toe.
Bereid het zakje Maggi Puree voor stampot zoals aangegeven op de verpakking.
Schep de puree en het koolmengsel goed door elkaar.
Serveer er een stukje vlees naar smaak bij.