Recept: achari jheenga (gemarineerde gamba`s)
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minuten wachttijd 2 uurAantal personen:
4Ingrediënten
20 gamba's schoongemaakt,maar met staart
1 el citoensap
1 flinke el zoete mangochutney
200 ml volle yoghurt
2 teentjes knoflook geperst
1 tl koenjit
2 tl komijnzaadjes geplet in een vijzel
1 el citoensap
1 flinke el zoete mangochutney
200 ml volle yoghurt
2 teentjes knoflook geperst
1 tl koenjit
2 tl komijnzaadjes geplet in een vijzel
Bereidingswijze van het recept
Doe de gamba's met het citroensap in een kom.
Maak in een andere kom de marinade van:chutney, yoghurt, knoflook, koenjit en komijnzaadjes.
Voeg deze marinade toe aan de gamba's en meng alles goed.
Laat de gamba's enkele uren marineren in de koelkast.
Verwarm de oven voor op de grillstand.
Steek de gamba's per 5 aan de spiesen en grill de gamba's in 8 min gaar.