Recept: zalmhapjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minuten Aantal personen:
8Ingrediënten
3 el venkelzaad
3 el komijnzaad
3 el korianderzaad
Zout
cayennepeper
400 g zalmfilet,
4 el griekse yoghurt.
4 el limoensap, citroensap en sinaasappelsap.
1 tl raspen van een limoenschil
en van een sinaasappelschil.
Suiker.
3 el komijnzaad
3 el korianderzaad
Zout
cayennepeper
400 g zalmfilet,
4 el griekse yoghurt.
4 el limoensap, citroensap en sinaasappelsap.
1 tl raspen van een limoenschil
en van een sinaasappelschil.
Suiker.
Bereidingswijze van het recept
oven op 200 graden verwarmen.
Venkel-, komijn- en korianderzaad in een pan zonder olie 3 tot 4 minuten roosteren.
Met 1/2 tl zout en twee vingers cayennepeper vermengen.
Zalm in 3 cm grote blokjes snijden.
Met een kant in het kruidenmix drukken.
Op een bakplaat zetten en in 5 tot 6 minuten in de oven garen.
Yoghurt met het fruitsap en de schil verroeren, zout en suiker toevoegen.
Bij de zalmhapjes serveren.