Recept: Zwaardvis met tomaten-tapenade

Meer recepten in de categorie:

Hapjes, Amuse

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
6

Ingrediënten

2 tomaten
2 ansjovisfilets
1 theel. kappertjes
8 zwarte olijven zonder pit
1 zwaardvissteak 200gr
15 g pijnboompitten
6 blaadjes basilicum

Bereidingswijze van het recept

  1. Oven voorverwarmen op 200 graden.

  2. Tomaten wassen, in vieren verdelen en zaadjes verwijderen.

  3. Ansjovis, kappertjes, olijven en tomaten fijn snijden.

  4. Steak insmeren met laagje tapenade.

  5. Steak verdelen in 6 gelijke stukjes ter grote van een lepelholte en pijnboompitjes erover verdelen.

  6. Visamuses op bakplaat zetten en in ca.

  7. 7 minuten in midden van oven gaar laten worden.

  8. Amuses op lepel leggen en garneren met basilicum.