Recept: Zwaardvis met tomaten-tapenade
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
2 tomaten
2 ansjovisfilets
1 theel. kappertjes
8 zwarte olijven zonder pit
1 zwaardvissteak 200gr
15 g pijnboompitten
6 blaadjes basilicum
2 ansjovisfilets
1 theel. kappertjes
8 zwarte olijven zonder pit
1 zwaardvissteak 200gr
15 g pijnboompitten
6 blaadjes basilicum
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Tomaten wassen, in vieren verdelen en zaadjes verwijderen.
Ansjovis, kappertjes, olijven en tomaten fijn snijden.
Steak insmeren met laagje tapenade.
Steak verdelen in 6 gelijke stukjes ter grote van een lepelholte en pijnboompitjes erover verdelen.
Visamuses op bakplaat zetten en in ca.
7 minuten in midden van oven gaar laten worden.
Amuses op lepel leggen en garneren met basilicum.