Recept: Koffiebonbons

Meer recepten in de categorie:

Feestdagen, Kerst
Feestdagen, Valentijnsdag16

Recept informatie

Bereidingstijd:
40 minuten
Aantal personen:
n.v.t

Ingrediënten

125 gr witte chocolade,
4 el slagroom,
60 g witte chocolade,
2 tl koffielikeur,
2 tl oploskoffie,

Bereidingswijze van het recept

  1. Smelt de chocolade.

  2. Bestrijk de bodem en de zijkanten van de bonbonvormpjes met een dun laagje chocolade Zet de vormpjes omgekeerd op de bakplaat en laat de chocola in de koelkast hard worden Haal ze uit de koelkast en bestrijk ze met een tweede laag chocolade Zet de bakjes weer omgekeerd op de bakplaat en laat ze in de koelkast harden.

  3. Breng de slagroom aan de kook Voeg de chocolade toe en laat die van het vuur af smelten Roer de likeur en de koffie erdoor tot een glad mengsel Laat de vulling iets afkoelen en schenk haar in de bakjes Garneer de bakjes met een schijfje paranoot en laat ze afkoelen tot ze hard zijn geworden Verwijder voor het serveren de aluminiumvormpjes Bewaar de bonbons maximaal 1 week afgesloten in de koelkast