Recept: jamhartjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minuten wachttijd 2 uurAantal personen:
25Ingrediënten
125 g koude roomboter,
50 g suiker,
1 eidooier,
100 g tarwebloem,
75 g maizena,
2 el amandelschaafsel,
100 g jam
50 g suiker,
1 eidooier,
100 g tarwebloem,
75 g maizena,
2 el amandelschaafsel,
100 g jam
Bereidingswijze van het recept
Alle ingredienten, behalve de jam, kneden.
Afgedekt 2 uur in de koelkast laten rusten.
De oven voorverwarmen op 175 graden.
Een bakblik met bakpapier bedekken.
Het deeg in 35 stukjes verdelen, rondjes vormen, op het bakblik leggen en met de duim een kuiltje erin drukken.
In elk kuiltje wat jam doen.
De koekjes op een rooster midden in de oven plaatsen en 15 min.
bakken.