Recept: Cake hartjes

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
10

Ingrediënten

1 cake
2 tot 3 eetlepels rode jam
2 ons roomkaas
poedersuiker
rode levensmiddelenkleurstof of limonadesiroop
garneersnoepjes

Bereidingswijze van het recept

  1. Snijd de korstjes van de cake en snijd de cake in plakken van 1 1/2 cm dik.

  2. Steek meteen koeksteker 20 hartjes uit de cake of maak een mal van karton en snijd hierlangs de hartjes uit.

  3. Meng met een mixer de jam door de roomkaas.

  4. Besmeer 10 hartjes met de kaas jam en leg er een tweede plakje cake op.

  5. Roer van de poedersuiker met wat water en enkele druppels kleurstof een glazuur.

  6. Lepel dit over de hartjes enversier verder met de garneersnoepjes.

  7. Zet ieder cakehartje in een papieren vormpje