Recept: Anti-pasti
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
12 cherrytomaatjes
1 bakje mozzarella piccolo(125 g)
1 bakje pestodressing(100 g)
1 voorgegakken focaccia of ciabatta(brood)
100 g Parmaham
100 g mortadella(vleeswaren)
1 bakje sardinesfilets met olijven(100 g)
1 pot artisjokharten antipasti
1 bakje mozzarella piccolo(125 g)
1 bakje pestodressing(100 g)
1 voorgegakken focaccia of ciabatta(brood)
100 g Parmaham
100 g mortadella(vleeswaren)
1 bakje sardinesfilets met olijven(100 g)
1 pot artisjokharten antipasti
Bereidingswijze van het recept
Cherrytomaatjes wassen.
Mozzarellabolletjes laten uitlekken(als er minder dan 12 bolletjes in bakje zitten dan enkele grote bolletjes halveren).
Aan cocktailprikkers elk 1 tomaatje en 1 bolletje mozzarella steken.
Spiesjes naast elkaar in kommetje zetten.
Pestodressing erover scheppen en ca.
30 minuten laten staan.
Bereiden:Oven voorverwarmen op 225°C of gasovenstand 5.
Focaccia of ciabatta in 5 à 7 minuten knapperig bruin bakken.
Sardines met olijven,artisjokharten en mozzarellaspiesjes op bord leggen.
Parmaham,mortadella en in repen gesneden brood ernaast leggen.