Recept: Halloween-tortilla

Recept informatie

Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

8 zachte tortilla's (koelafdeling)
4 kipfilets
500g pompoen
2 dl kokosmelk (extra creamy)
1 eetlepel arachideolie
2 eetlepels verse gehakte koriander

Bereidingswijze van het recept

  1. Snij de kipfilets in blokjes.

  2. Kruid ze flink met kipkruiden, zet ze even opzij.

  3. Schep met een parisiennelepeltje bolletjes van het pompoenvlees (of snij het in gelijkmatige, niet te kleine blokjes).

  4. Bak de kipblokjes rondom aan in de hete olie.

  5. Doe er de pompoenbolletjes bij en laat ze even meebakken.

  6. Schenk er de kokosmelk bij.

  7. Breng tot tegen de kook aan en laat 10 minuten onafgedekt sudderen, of tot de pompoenbolletjes beetgaar zijn.

  8. Breng eventueel verder op smaak met peper en zout.

  9. Werk af met de gehakte koriander.

  10. Verwarm de tortilla's in de oven of de magnetron.

  11. Schep er de warme vulling op.

  12. Rol ze voorzichtig op en serveer ze meteen.