Recept: Italiaanse kruidensoep
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten Aantal personen:
6Ingrediënten
1 pot kippenbouillon
1 blikje tomatenblokjes
1 (grote) tomaat in blokjes gesneden
1tot 2 bosuitjes
verse kruiden zoals salie, tijm, rozemarijn, oregano, basilicum, peterselie.
1 bolletje mozzarella
1 blikje tomatenblokjes
1 (grote) tomaat in blokjes gesneden
1tot 2 bosuitjes
verse kruiden zoals salie, tijm, rozemarijn, oregano, basilicum, peterselie.
1 bolletje mozzarella
Bereidingswijze van het recept
De bouillon aanlengen met 2 potjes water en de tomatenblokjes op sap.
Aan de kook brengen.
Gesneden bosuitjes en verse kruiden toevoegen.
Van de kruiden ieder 1 eetlepel toevoegen.
Vijf minuutjes zachtjes laten koken.
Bij het opdienen de soep inscheppen en pas dan een eetlepel fijngesneden mozzarella toevoegen.