Recept: Biefstuk Wellington

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 hollandse biefstukken
6 el boter
8 velletjes fillodeeg
80 gr roomkaas met mierikswortel
4 takjes tijm
zout
peper

Bereidingswijze van het recept

  1. Verwarm de oven op 170 graden C.

  2. Smelt 2 el boter en besmeer 4 velletjes fillodeeg, leg de andere er 90 graden gedraait op.

  3. Verhit de rest van de boter in de koekenpan.

  4. Laat goed heet worden , bak de biefstuk om en om bruin en breng op smaak met peper en zout.

  5. Leg de biefstuk op de velletjes deeg en besmeer met de roomkaas.

  6. Vouw het deeg om de biefstuk en plak de randen vast met de gesmolten boter.

  7. Bak de pakketjes in het midden van de oven in 10 minuten en garneer met takjes tijm.