Recept: Italiaanse salade
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minuten wachttijd 30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
100 gr knolselderij
100 gr paprika
100 gr fijne spercieboontjes
100 gr Ossentong
of gekookte ham
1 potje kappertjes
1 blikje ansjovis
Voor de dressing
4 el olijfolie
2 el kruidenazijn
uitje fijn gehakt
mosterd
mayonaise
zout
peper
100 gr paprika
100 gr fijne spercieboontjes
100 gr Ossentong
of gekookte ham
1 potje kappertjes
1 blikje ansjovis
Voor de dressing
4 el olijfolie
2 el kruidenazijn
uitje fijn gehakt
mosterd
mayonaise
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Alle groenten in julienne reepjes snijden en in heet water met zout blanceren en in koud water afspoelen.
Vervolgens droogmaken op keukenpapier.
Het fijngehakte uitje, vlees en ansjovis door de dressing mengen en op smaak maken met peper en zout, koud zetten en een paar keer door roeren.