Recept: Soesjes met kaas creme en zalm mousse
Recept informatie
Bereidingstijd:
45 minutenAantal personen:
4-6Ingrediënten
Voor de soesjes
2 dl water
85 gr boter
100 gr bloem
3 eieren
Voor de vulling
1 doosje room kaas
1 blikje zalm
100 gr roomboter
2 dl water
85 gr boter
100 gr bloem
3 eieren
Voor de vulling
1 doosje room kaas
1 blikje zalm
100 gr roomboter
Bereidingswijze van het recept
Voor de soesjes, water en boter aan de kook laten komen en in een keer de bloem toevoegen laat dit even doorgaren en neem de pan van het vuur en voeg 1 voor 1 de eieren toe tot een gladde massa is ontstaan, spuit op een bakplaat met spuitzak kleine bolletjes en bak op 200 graden C in 15 min laat ze afkoelen in de oven om inzakken te voorkomen.
Voor de vulling, maak van de roomboter een roomboter creme door deze luchtig te kloppen en voeg aan 1 deel de roomkaas en het andere deel de zalm toe.
Vul de soesjes met de kaas en zalm vulling.