Recept: Italiaanse Antipasti

Meer recepten in de categorie:

Hapjes, Amuse

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
8-10

Ingrediënten

Italiaanse kruiden
Knoflook
Tomaatjes
Ansjovis
Verschillende soorten vleeswaren
Sardines in blik
Mozzarella
Rucola
Olijfolie
Ciabatta brood
Pesto

Bereidingswijze van het recept

  1. Antipasti zijn alle hapjes die op tafel komen voor het hoofdgerecht.

  2. Meestal zijn het dungesneden vleeswaren specialiteiten zoals salami, ham, stukjes kaas, gegrilde of gemarineerde groenten en kleine vis.

  3. Hapjes zoals sardines en ansjovis in combinatie met geroosterd brood met olijfolie en met knoflook ingesmeerd of besmeerd met rode of groene pesto en daarna belegd.

  4. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden en aangepast aan de smaak van de gebruiker.

  5. Hier kunt u uw fantasie de vrije loop laten.