Recept: Vruchten spiesjes met witte chocolade fudgesaus

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

400 gr Vers fruit ananas aardbei kiwi meloen
1 1/2 dl slagroom
3 el Suiker
50 gr Boter
175 gr witte chocolade

Bereidingswijze van het recept

  1. Schenk de room in een kom op een pan met zachtjes kokend water.

  2. De bodem van de pan mag het water niet raken.

  3. Verwarm de room en los al roerende de suiker en de boter op,hak de chocolade in stukjes en los nu telkens een deel van de chocolade op in de room en roer tot een gladde saus ,neem de kom uit de pan met water en los de laatste chocolade op, de chocolade mag niet te warm worden.

  4. Laat de saus onder zo nu en dan roeren afkoelen.

  5. Serveer lauwwarm met de vruchtenspiesjes.

  6. Snijd de vruchten in blokken van 3 cm.

  7. En rijg ze aan 4 satstokjes.