Recept: Schuimige fruitomelet

Meer recepten in de categorie:

Feestdagen, Pasen
Nagerechten, Koud11

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

150 gr seizoenfruit
1 vanillestokje
3 eieren
1 el Suiker
30 gr boter
1 liter slagroomijs

Bereidingswijze van het recept

  1. Maak het fruit schoon en snij het in stukjes, snijd het vanillestokje open en schraap er de merg uit en voeg de merg bij de ei dooiers klop dit los tot het wit en romig word.

  2. Klop de eiwitten tot stevig schuim met de suiker en spatel dit door de eidooiers.

  3. Verhit de boter in een koekenpan en schep er het fruit bij voeg er een lepeltje ei bij en laat het op niet te hoog vuur stollen.

  4. Laat de omelet op een bordje glijden en klap hem dubbel.

  5. Serveer met een bolletje ijs en met vers fruit.