Recept: Aardbeien kwarkpuddinkje
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minuten wachttijd 60 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
5 blaadjes gelatine
1 blikje mandarijnen
1 beker kwarkdessert aardbeien van 500 gr
slagroom
1 blikje mandarijnen
1 beker kwarkdessert aardbeien van 500 gr
slagroom
Bereidingswijze van het recept
Week de gelatine 5 minuten in koud water.
Laat de mandarijnen uitlekken en vang het sap op.
Breng het sap aan de kook, neem de pan van het vuur en los de uitgeknepen blaadjes gelatine erin op.
Roer de kwark door het licht afgekoelde mengsel tot het dik en lobbig is.
Meng er een gedeelte van de mandarijnen door en houd er wat over voor de garnering.
Schep het in pudding vormpjes en laat het in de koelkast opstijven.
Houd de vormpjes enkele tellen in heet water en stort ze op een bordje.
Garneren met vers fruit en mandarijntjes en slagroom.
Lekker met: Kaas stengels.