Recept: Wild bouillon met fijne groenten
Meer recepten in de categorie:
Dieet en Slank, VoorgerechtSoepen, met groente15
Voorgerechten, Warm
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
75 gr haricots verts
100 gr kastanje champignons
2 bosuitjes
2 potten wildfond van 350 ml
3 el sherry medium dry
zout
vers gemalen peper
100 gr kastanje champignons
2 bosuitjes
2 potten wildfond van 350 ml
3 el sherry medium dry
zout
vers gemalen peper
Bereidingswijze van het recept
Haricots verts schoonmaken en halveren champignons in plakjes snijden en in steelpan met de haricots verts in ruim water 4 minuten beetgaar koken, onder koud water afspoelen en laten uitlekken.
Bosuitjes in stukjes snijden van 4 cm.
en in de lengte dunne reepjes snijden.
Wildfond met de sherry aan de kook brengen en de groente toevoegen en 2 min zachtjes doorverwarmen, breng op smaak met zout en peper.
Schep de bouillon in diepe borden en leg in het midden een bergje bosui.
Serveren met soepstengels.