Recept: Wild bouillon met fijne groenten

Recept informatie

Bereidingstijd:
35 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

75 gr haricots verts
100 gr kastanje champignons
2 bosuitjes
2 potten wildfond van 350 ml
3 el sherry medium dry
zout
vers gemalen peper

Bereidingswijze van het recept

  1. Haricots verts schoonmaken en halveren champignons in plakjes snijden en in steelpan met de haricots verts in ruim water 4 minuten beetgaar koken, onder koud water afspoelen en laten uitlekken.

  2. Bosuitjes in stukjes snijden van 4 cm.

  3. en in de lengte dunne reepjes snijden.

  4. Wildfond met de sherry aan de kook brengen en de groente toevoegen en 2 min zachtjes doorverwarmen, breng op smaak met zout en peper.

  5. Schep de bouillon in diepe borden en leg in het midden een bergje bosui.

  6. Serveren met soepstengels.