Recept: Kipfilet met tomaat
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
3Ingrediënten
300g kipfilet
300g aardappelen
2 uien
1 teentje knoflook
1 blik tomaten
1/2 bosje dragon
2 sneetjes volkorenbrood
2 theelepels mosterd
1 eetlepel olijfolie
Tabasco
Peper uit de molen
Zout
300g aardappelen
2 uien
1 teentje knoflook
1 blik tomaten
1/2 bosje dragon
2 sneetjes volkorenbrood
2 theelepels mosterd
1 eetlepel olijfolie
Tabasco
Peper uit de molen
Zout
Bereidingswijze van het recept
Schil de aardappelen en snij ze in stukjes.
Hak de uien en knoflook fijn.
Dep de kipfilet droog en snij in stukjes.
Druk de tomaten plat met een een lepel en roer er de mosterd door.
Bak de kip goudbruin in olie.
Kruid met peper en zout en doe er de uien, knoflook en aardappelen bij.
Voeg de tomaten en een glas water toe en laat 15 minuten sudderen.
Hak de dragon fijn en doe hem erbij.
Serveer met volkorenbrood.