Recept: Thaise kippensoep
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 1/2 el olie
200 gr Kipfilet
1 stengel citroengras sereh
1 rode peper in ringetjes
2 cm Verse gember
200 gr Champignons gesneden
250 ml kokosmelk
750 ml Kippenbouillon
Basilicum
200 gr Kipfilet
1 stengel citroengras sereh
1 rode peper in ringetjes
2 cm Verse gember
200 gr Champignons gesneden
250 ml kokosmelk
750 ml Kippenbouillon
Basilicum
Bereidingswijze van het recept
Verhit olie in een soeppan en bak hierin de filet lichtbruin voeg de sereh,peperringetjes gember en champignons toe en bak dit ook even mee tot er een sterke geur afkomt.
Voeg de kokosmelk en de bouillon toe en laat dit 15 min zachtjes koken.
Breng de soep op smaak met zout en peper en voor serveren strooi je er de basilicum over.