Recept: Room kaassoep met croutons
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
80 gr roomkaas
4 dl Bouillon
1 sneetje witbrood
klontje boter
2 teentjes Knoflook
1 el olijfolie
1/2 uitje
tuinkers
zout
peper
4 dl Bouillon
1 sneetje witbrood
klontje boter
2 teentjes Knoflook
1 el olijfolie
1/2 uitje
tuinkers
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Snijdt van sneetjes witbrood de korsten af en smeer het brood in met teentje knoflook snijdt kleine dobbelsteentjes van het brood en bak het in de hete boter goudbruin.
Uitje en knoflook fijn hakken en in de olie even aanfruiten.
Voeg de roomkaas toe en de bouillon en laat tegen de kook aankomen.
Niet laten koken.
breng op smaak met zout en peper.
Met de staafmixer even luchtig maken.
Garneer met brood croutons en wat tuinkers.
Serveer in een kop of soepbord.