Recept: Mosselen escargot
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 kg Mosselen groot
1 grote ui
1 bosje peterselie
3 teentjes knoflook
1 bosje bieslook
150 gr geraspte kaas
75 gr boter
1 grote ui
1 bosje peterselie
3 teentjes knoflook
1 bosje bieslook
150 gr geraspte kaas
75 gr boter
Bereidingswijze van het recept
Was de mosselen en steek ze rauw open.
Leg de uitgelekte mosselen in de schelp in een beboterde vuurvaste schaal.
Bestrooi met wat zout en peper uit de molen.
De fijngehakte ui en de kruiden over de mosselen verdelen.
Verdeel de gesmolten boter er over en als laatste de geraspte kaas.
Zet gedurende 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden C.
.
De kaas goudbruin laten worden.
Serveren met stokbrood en evtentueel kruidenboter.