Recept: Kaas worstsalade

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 appel
100 gr Zoetzure augurken
250 gr jong belegen kaas
250 boterhamworst
1 kleine krop frisee sla
Sap van 1 citroen
1/2 dl Olijfolie
1 el Mosterd
1 tl Poedersuiker
Zout
peper

Bereidingswijze van het recept

  1. Snijd de kaas worst en augurken in dunne reepjes en schil de appel en haal het klokhuis eruit en snijd de appel ook in reepjes.

  2. Maak in een kommetje van de olie citroensap mosterd en poedersuiker een dressing en maak op smaak met zout en peper.

  3. Was de frisee sla en pluk de blaadjes wat fijn en haal de nerven eruit.

  4. Meng in een kom alle ingredienten door elkaar en schep de salade op borden.

  5. Garneer met radijs en stuk bruinbrood.