Recept: Monchou taart
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten wachttijd 150 minutenAantal personen:
10Ingrediënten
I pak droge koekjes
2 pakjes Monchou
150 gr Basterdsuiker
125 gr Roomboter
1/4 liter slagroom
2 pakjes vanillesuiker
1 blik kersenvlaaivulling
2 pakjes Monchou
150 gr Basterdsuiker
125 gr Roomboter
1/4 liter slagroom
2 pakjes vanillesuiker
1 blik kersenvlaaivulling
Bereidingswijze van het recept
Koekjes verkruimelen en met boter vermengen,Monchou met suiker vermengen.
Koekmengsel op de bodem van een springvorm 24 cm uitsmeren.
Monchou mengsel erover uitsmeren.
Slagroom kloppen en er ook over uitsmeren.
Een paar uur in de koelkast laten opstijven.
Garneren met kersenvlaaivulling.