Recept: Salade van duif en ganzenleverpate
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1x2 plakjes ganzenlever van 40 gr
2 wilde duiven gefileerd
zout
peper
verse tijm
1 pakje gerookte eendenborst
300 gr verse cepes eekhoorntjesbrood
roomboter
diverse slasoorten
notenolie
frambozenazijn
mangochutney
verse bramen
2 wilde duiven gefileerd
zout
peper
verse tijm
1 pakje gerookte eendenborst
300 gr verse cepes eekhoorntjesbrood
roomboter
diverse slasoorten
notenolie
frambozenazijn
mangochutney
verse bramen
Bereidingswijze van het recept
Borstel de cepes, snijd ze in plakjes en bak ze krokant in wat roomboter, maak op smaak met zout en peper.
Bak de duif filets, kruid ze met zout en peper en verse tijm.
Laat even rusten en snijd ze later in plakjes.
Snijd de ganzenleverpate in partjes.
Maak de slasoorten aan met notenolie, iets frambozenazijn, zout en peper.
Plaats de salade in het midden van het brood en dresseer de pate, plakjes duif en eendenborst ertegenaan.
Dresseer de paddestoelen rondom de salade en druppel wat mangochutney langs de salade.