Recept: Kalfstartaar met Tete de Moine
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
400 gr kalfslende vers zonder vet
Tete de Moine kaas
grove mosterd
pijnboompitten
fijne kappertjes
zeezout
peper uit de molen
mayonaise
250 ml creme fraiche
1 bosje bieslook
Tete de Moine kaas
grove mosterd
pijnboompitten
fijne kappertjes
zeezout
peper uit de molen
mayonaise
250 ml creme fraiche
1 bosje bieslook
Bereidingswijze van het recept
Snij zeer fijne blokjes van het kalfsvlees, maak het vlees aan met mosterd, kappertjes, bieslook, zout, peper en mayonaise.
Maak tartaartjes met behulp van steker, plaats ze op de borden, draai met speciale kaas garolle roosjes van Tete de Moine kaas en zet deze op de tartaartjes, maak quinelles van de creme fraiche en plaats deze langs de tartaartjes, decoreer met peper, kappertjes en pijnboompitten.