Recept: Welsh Rib Eye met Stilton

Meer recepten in de categorie:

Hoofdgerechten, Vlees

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 stuks Rib Eye Welsh van 200 gr
Welsh beef kruiden
Shropshire Stilton kaas 200 gr
rode port
Jus de veau Maison Niels de Veye
1 doosje aardappelmuffins
verse tuinbonen dubbel gedopt
zout
peper
boter

Bereidingswijze van het recept

  1. Kruid de Rib Eye met de Welsh beef kruiden, bak of grill ze kort aan.

  2. Verwarm de oven voor op 180 graden C.

  3. Plaats vlak voor doorgeven de kaas erop en schuif het geheel in de oven.

  4. Blus braadjus af met rode port en kalfsjus en kook in tot juiste sausdikte.

  5. Blancheer de tuinbonen kort, stoof op met boter, zout en peper.

  6. Verwarm de aardappelmuffins in de oven.

  7. Plaats alle ingredienten op het bord en decoreer met gefrituurde rozemarijn.