Recept: Hollandse wilde eend
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 wilde eendenfilets vers zonder vel
1 ei
olijfolie
sesamzaad zwart en wit
zout
peper
verse tijm
diverse groenten zoals tauge shii take paddesteoelen paksoy paprika bosui
golden lemonsaus
1 ei
olijfolie
sesamzaad zwart en wit
zout
peper
verse tijm
diverse groenten zoals tauge shii take paddesteoelen paksoy paprika bosui
golden lemonsaus
Bereidingswijze van het recept
Snij, was en droog de groenten en roerbak ze in een scheutje olie met peper en zout.
Voeg op het laatst iets Golden lemonsaus toe.
Kruid de eendenfilets met zout, peper en verse tijm, haal ze door geklopt ei en paneer ze met sesamzaad.
Bak ze in iets olie op laag vuur gedurende 5 minuten.
Schep de groenten op het bord en leg de eendenfilets erop.
Serveer nog iets saus langs het gerecht.