Recept: Hollandse wilde eend

Meer recepten in de categorie:

Feestdagen, Pasen
Hoofdgerechten, Wild8

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 wilde eendenfilets vers zonder vel
1 ei
olijfolie
sesamzaad zwart en wit
zout
peper
verse tijm
diverse groenten zoals tauge shii take paddesteoelen paksoy paprika bosui
golden lemonsaus

Bereidingswijze van het recept

  1. Snij, was en droog de groenten en roerbak ze in een scheutje olie met peper en zout.

  2. Voeg op het laatst iets Golden lemonsaus toe.

  3. Kruid de eendenfilets met zout, peper en verse tijm, haal ze door geklopt ei en paneer ze met sesamzaad.

  4. Bak ze in iets olie op laag vuur gedurende 5 minuten.

  5. Schep de groenten op het bord en leg de eendenfilets erop.

  6. Serveer nog iets saus langs het gerecht.