Recept: Hamburgers met olijvonaise saus
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
50 gr zwarte olijven ontpit
6 blaadjes basilicum in dunne reepjes
2 el tomatenpuree
4 el olijvonaise van Remia
versgemalen peper
1 zak chilipartjes van Aviko
2 el olijfolie traditioneel
4 ongepaneerde hamburgers
6 blaadjes basilicum in dunne reepjes
2 el tomatenpuree
4 el olijvonaise van Remia
versgemalen peper
1 zak chilipartjes van Aviko
2 el olijfolie traditioneel
4 ongepaneerde hamburgers
Bereidingswijze van het recept
Hak de olijven grof.
Schep de olijven met de basilicum, de tomatenpuree en de olijvonaise door elkaar.
Breng de saus op smaak met peper.
Bereid intussen de chilipartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrijk de hamburgers met de olie en bak ze in een hete grillpan of onder de hete grill aan beide kanten mooi bruin en net gaar.
Serveer de hamburgers met de chilipartjes en de saus.
Erg lekker met een koolsalade.