Recept: Schol met Mexicaanse salsa
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pak Pacifische schol
1/2 tl piment
1/2 tl komijn
2 tomaten in blokjes gesneden
1 groene paprika in blokjes gesneden
1 rode ui in blokjes gesneden
25 gr koriander
sap van 1 limoen
1 zak rosti uit de diepvries
1/2 tl piment
1/2 tl komijn
2 tomaten in blokjes gesneden
1 groene paprika in blokjes gesneden
1 rode ui in blokjes gesneden
25 gr koriander
sap van 1 limoen
1 zak rosti uit de diepvries
Bereidingswijze van het recept
Haal de schol uit de diepvries en laat de filets ontdooien.
Snijd de tomaat, de paprika en de rode ui in blokjes.
Doe ze in een kommetje en meng het met de komijn, koriander en piment.
Breng de salsa op smaak met zout, peper en een beetje limoensap.
Bestrooi de scholfilets met zout en peper en haal ze kort door de bloem.
Doe een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de scholfilets in enkele minuten krokant.