Recept: Gevulde wraps met garnalen

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten wachttijd 60 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

200 gr Hollandse garnalen
4 kleine wraps
1 dl mayonaise
4 el tomatenketchup,
1 tl paprikapoeder pikant
1 teen knoflook,
2 el gehakte bieslook
1/4 krop ijsbergsla in reepjes,
4 sneetjes geroosterd brood
gezouten roomboter,
1 citroen

Bereidingswijze van het recept

  1. Spreid de wraps uit op een werkvlak.

  2. Meng een saus van mayonaise, tomatenketchup, paprikapoeder, uitgeperste knoflook en bieslook.

  3. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Bestrijk de wraps met de saus, blijf 3 cm van de rand af.

  5. Verdeel de garnalen en de ijsbergslareepjes erover en rol de wraps op.

  6. Vouw ze in plasticfolie en laat ze opstijven in de koelkast.

  7. Snijd ze vlak voor het opdienen 1 x schuin door en zet ze op het midden van het bord schuin tegen elkaar.

  8. Versier het bord met 3 druppels saus, een schijfje citroen en 2 sprietjes bieslook schuin over elkaar.

  9. Geef er toast en boter bij.