Recept: Koude komkommersoep 1
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
400 gr gekookte pennepasta
1 el kappertjes
10 zwarte olijven
1 handpeer
200 gr Hollandse garnalen
2 el yoghurt
1 komkommer
1 limoen
1 dl water
1 el poedersuiker
1 el kappertjes
10 zwarte olijven
1 handpeer
200 gr Hollandse garnalen
2 el yoghurt
1 komkommer
1 limoen
1 dl water
1 el poedersuiker
Bereidingswijze van het recept
Doe de pasta in een schaal en voeg de kappertjes toe.
Snijd de olijven in plakken, schil de peer, snijd deze in blokjes en voeg deze met de olijven toe.
Voeg de garnalen en de yoghurt toe, meng alles door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Snijd de komkommer in kleine blokjes.
Doe de blokjes in de blender, voeg water, suiker en limoensap toe en pureer het tot een gladde, frisse koude komkommersoep.
Verdeel de pastasalade over het midden van diepe borden en schep de soep er omheen.