Recept: Zalmsalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
8Ingrediënten
2 blikjes zalm van 220 gr
1 bak aardappelsalade van 600 gr
100 gr fijngehakte augurken
2 el fijngeknipte bieslook voor de garnering
1 1/2 dl mayonaise
1/2 dl tomatenketchup
4 hardgekookte eieren
takjes peterselie
plakjes citroen
1 blikje ansjovisrolletjes
1 bak aardappelsalade van 600 gr
100 gr fijngehakte augurken
2 el fijngeknipte bieslook voor de garnering
1 1/2 dl mayonaise
1/2 dl tomatenketchup
4 hardgekookte eieren
takjes peterselie
plakjes citroen
1 blikje ansjovisrolletjes
Bereidingswijze van het recept
Verdeel de zalm in stukjes.
Vermeng de aardappelsalade met de zalm, de augurken en de bieslook.
Bedek een schaal met blaadjes sla en leg hier de salade op.
Klop de mayonaise met de tomatenketchup door elkaar en bestrijk hiermee de salade.
Snijd de eieren in plakjes.
Garneer de salade met ei, citroen, peterselie en ansjovisrolletjes.
Bewaar hem tot gebruik in de koelkast.