Recept: Pastasalade met gele en rode paprika
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 gr farfalle vlindertjespasta
1 rode paprika
1 gele paprika,
300 gr gekookte ham dikke plak
4 stengels bleekselderij
paar takjes bladpeterselie
1 fles Calve Provenciaalse dressing met mosterd en framboos
1 rode paprika
1 gele paprika,
300 gr gekookte ham dikke plak
4 stengels bleekselderij
paar takjes bladpeterselie
1 fles Calve Provenciaalse dressing met mosterd en framboos
Bereidingswijze van het recept
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Giet af en spoel na met koud water.
Snij de paprika en de ham in blokjes en de bleekselderij in halve maantjes.
Hak de peterselie fijn.
Doe alle ingredienten in een schaal en breng op smaak met de saladedressing.