Recept: Ossenhaas salade
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minuten wachttijd 30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
250 gr ossenhaas
50 gr pijnboompitten
100 gr gemengde sla
4 el pesto
2 tl balsamico azijn
2 el olijfolie
zout
peper
50 gr pijnboompitten
100 gr gemengde sla
4 el pesto
2 tl balsamico azijn
2 el olijfolie
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Leg de ossenhaas 30 minuten in de vriezer, snij het vlees daarna in vliesdunne plakjes.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
Laat ze afkoelen.
Meng de sla met het vlees en strooi de pijnboompitten erover.
Roer voor de dressing de pesto, azijn en olijfolie door elkaar.
Breng op smaak met zout en peper en schenk de dressing over de salade.