Recept: Spaghetti Pizza
Recept informatie
Ingrediënten
3 eieren
1 zakje mix voor kaassaus met tuinkruiden
25 gr margarine
2 tl Italiaanse kruiden
1 uitgeperst teentje knoflook
4 tomaten
1 kleine rode paprika
1 groene paprika
1 ui
100 gr salami in plakjes
1 zakje Parmezaanse strooikaas
1 tl tijm
Bereidingswijze van het recept
Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Giet het water van de spaghetti en spoel de spaghetti na met koud water.
Laat de spaghetti goed uitlekken.
Maak de tomaten schoon en snijd ze in dunne plakjes.
Snijd de paprika's in dunne reepjes.
Maak de ui schoon en snijd in heel dunne ringetjes.
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Breek de eieren boven een schaal, voeg de Italiaanse kruiden en het teentje knoflook toe en klop het mengsel met een garde licht en luchtig.
Klop het zakje mix voor kaassaus erdoor.
Schep de spaghetti in een ingevette pie of pizzavorm en schenk het sausmengsel erover.
Beleg de spaghetti met de stukjes tomaat, de paprika, de ui en de salami.
Strooi de geraspte kaas en de tijm erover.
Zet de schaal 25 minuten in het midden van de oven.
Serveer met een groene salade.